Wie zijn wij
NENIU vous aide

Wij helpen, begeleiden en informeren u hoe uw oplichting tot stand werd gebracht. Bijvoorbeeld hoe te starten met het formuleren van de klacht. Elke zaak Wij helpen, begeleiden en informeren u hoe uw oplichting tot stand werd gebracht. Bijvoorbeeld hoe te starten met het formuleren van de klacht. Elke zaak is anders en wij passen ons dan ook aan, aan uw specifieke zaak. Een luisterend oor behoort ook tot onze hulp. Zo kan u uw volledig verhaal brengen zonder enige vrees dat wij u zullen be- of veroordelen en ook wetende dat u er niet alleen voor staat. Diverse dingen zullen dan door onze vrijwilligers opgestart worden naargelang uw zaak.

lees hier verder!

Informatie en educatie zijn de beste wapens waarover we beschikken. Eén van onze missies is het publiek te waarschuwen over het gevaar van je hele leven openbaar te plaatsen op het internet.


Niet iedereen is een held wat betreft internet, hoe het allemaal werkt en waar je allemaal moet op letten. Niet iedereen is opgegroeid met gebruik van het internet. Daarom pleiten wij ook voor een goede educatie hieromtrent :

- spamming

- oplichting - bedrog

Maar deze zijn niet door iedereen gekend.

Zo veel mogelijk delen aub !!

lees hier verder!

NENIU vous informe